VERLICHTING

VERLICHTING

VERLICHTING

VERLICHTING

VERLICHTING

VERLICHTING

VERLICHTING

VERLICHTING

VERLICHTING

VERLICHTING

WENS • ADVIES • PLAN • REALISATIE • LICHT

AVB Elektrotechniek levert een breed assortiment aan verlichting voor in- en exterieur. Van klassieke tot design en van trendy tot industriële uitvoeringen. De ontwikkelingen op verlichtingsgebied zijn volop in beweging. Er zijn vele flexibele toepassingen mogelijk. Hier maken wij als installatiebedrijf dankbaar gebruik van. Creativiteit en energiezuinig zijn daarbij onze sleutelwoorden.

VERLICHTINGSPLAN

Om te komen tot een goed verlichtingsplan is het belangrijk na te gaan hoeveel licht in een bepaalde ruimte nodig is. Dit belangrijke gegeven dient u niet te onderschatten. Onderzoek wijst zelfs uit dat de juiste verlichting de productiviteit kan verhogen. Bovendien speelt naast de functionaliteit de uitstraling meestal ook een grote rol. Wij kunnen u hierin adviseren en stellen in overleg met u graag een verlichtingsplan op. Daarbij denkend in mogelijkheden en rekening houdend met uw wensen en budget.

Wij werken groenled verdient onze voorkeur

Zij hebben ook gekozen voor LED

Autogarage Gerard Mooij Opmeer
Werkplaats

Heijne Handelsonderneming Opmeer
Buitenverlichting

Nova Hotel Amsterdam
Kamers, Receptie en Ontbijtzaal

FBCS Opmeer
Buitenverlichting

Nine Motors Hoogwoud
Bedrijfshal

’t Kerkhuys Spanbroek
Kerkship & Kleine Zaal

Fam. Schuurmans Spanbroek
Woonboerderij

Pronkwerk Opmeer
Buitenverlichting

Naast het lage energieverbruik en de lange levensduur hebben LED’s meer voordelen. Behalve de diverse tinten wit zijn ze ook uitvoerbaar in een oneindige speling van kleuren.
Met RGB-LED’s worden de drie kleuren rood, groen en blauw gecombineerd waardoor de creatie van het hele kleurenspectrum mogelijk wordt.

Een ander voordeel van LED’s is dat zij niet veel warmte afgeven. Verder zijn LED-lichtbronnen schokbestendig en nagenoeg onbreekbaar.
Bovendien zijn LED’s goed bestand tegen koude en trillingen en hebben ze geen ‘opwarmtijd’ nodig zoals dat bij een spaar- of TL-lamp het geval is. Prima toepasbaar dus!

 

Wilt u meer informatie?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.