OVER ONS

OVER ONS

OVER ONS

OVER ONS

OVER ONS

OVER ONS

OVER ONS

OVER ONS

OVER ONS

OVER ONS

Droom…

In 1991 is AVB Elektrotechniek met veel enthousiasme gestart door Adriaan en Marjon van Baar. Als jonge knul had Adriaan al het plan een ondernemerschap in het installatiewerk te willen beginnen. Het logo had hij toen alĀ  bedacht. Uitgewerkt op aan elkaar geplakte A-4tjes hing dit logo groot(s) op zijn slaapkamer. Met de benodigde diploma’s op zak meldde hij zich samen met zijn vrouw Marjon een paar jaar later bij de Kamer van Koophandel.

Er werd in de eerste jaren gewerkt vanuit huis, met een magazijn op zolder en een slaapkamer ingericht als kantoor. Door de jaren heen zijn de bedrijfsgoederen diverse malen naar andere locaties verhuisd en is er gewerkt met en zonder personeel. In 2014 is hun zoon Sjoerd als elektromonteur aangeschoven. Sjoerd heeft zich daarnaast gespecialiseerd als licht- en geluidstechnicus.

Beweging

Eveneens in het jaar 2014 is het bedrijf verhuisd naar de Westerboekelweg in Hoogwoud. ‘Een heerlijke locatie,’ zoals zij zelf ervaren. Aan de voorzijde van hun nieuwe pand pronkt het logo, in basis nog hetzelfde als die van toen…..

Het kleinschalige binnen hun bedrijf is wat hen trekt. ‘Vooral het persoonlijk contact met onze klanten is voor ons belangrijk. Luisteren naar wat de klanten wensen en hierop inspelen, is ons motto. Naast dit advies op maat, proberen we service en kwaliteit te leveren. Ook is er aandacht voor de nieuwste ontwikkelingen binnen de elektrotechniek. Zo is er aandacht voor het milieu, LED en domotica. Alles bij elkaar brengt het veel dynamiek in het bedrijf.’

AVB past nog steeds

Zij ervaren ook een andere kant van het ondernemerschap: ‘Laveren tussen de tijd, de afspraken en de klanten. We merken dat drukte, storingen en andere onverwachte zaken wel eens roet in het eten gooien. Als klein bedrijf is dit je kwetsbare kant. Toch weerhoudt het ons niet de ingeslagen weg te vervolgen. Want voor ons alledrie geldt dat deze vorm van ondernemen ons past.’

Met vriendelijke groet,
Sjoerd, Adriaan & Marjon van Baar