ENERGIEBESPARING

ENERGIEBESPARING

ENERGIEBESPARING

ENERGIEBESPARING

ENERGIEBESPARING

ENERGIEBESPARING

ENERGIEBESPARING

ENERGIEBESPARING

DE WERELD DRAAIT OM ENERGIE

Er zijn vele ontwikkelingen gaande op de energiemarkt, de techniek gaat razendsnel. Ook AVB Elektrotechniek denkt met en werkt aan deze markt mee. Van simpelweg het toepassen van een schemerschakelaar tot aan het plaatsen van LEDverlichting. Ook het toepassen van gebouwautomatisering en zonnepanelen kan u flinke energiekosten besparen. Onze werkwijze hierbij is de maatregelen praktisch in te zetten, waarbij zoveel mogelijk wordt uitgegaan van effectief stroomgebruik.

Bovendien houden wij aan het begin van een project graag rekening met eventuele uitbreidingsmogelijkheden in de toekomst. Hierdoor kunnen op termijn omvangrijke investeringen worden vermeden.

Energiezuinige producten zijn bij aanschaf vaak duurder. Maar op de lange termijn verdienen ze zichzelf met gemak terug. Wij zijn hierbij graag uw adviseur en installateur. Informeer eens naar de mogelijkheden.

ZONNEPANELEN

Een bijdrage aan een beter en schoner milieu kunt u leveren door het aanschaffen van zonnepanelen.
Door de plaatsing van zonnepanelen investeert u niet alleen in de toekomst van het millieu, u investeert hierdoor tevens in uw eigen pand. En ook dat is een zeer prettige bijkomstigheid!

U wekt uw eigen elektriciteit op en het maakt u onafhankelijk van toekomstige stijgingen van energieprijzen. Een investering in zonnepanelen loont voor particulieren en zeker ook voor ondernemers. Steeds meer bedrijven en consumenten zien in dat het laten plaatsen van een PV-systeem een goede investering is.
Het bespaart energiekosten en de terugverdientijd is overzichtelijk: gemiddeld zeven tot elf jaar. Heeft u interesse? Informeer dan eens naar de mogelijkheden.

DE VOORDELEN

  • Betaal minder energiekosten
  • Verhoog de waarde van uw pand
  • Betaal géén energiebelasting meer
  • Draag bij aan een beter milieu
  • Geen energieprijsstijgingen

Wilt u meer informatie?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.