DOMOTICA

DOMOTICA

DOMOTICA

GEBOUWAUTOMATISERING WAS NOG NOOIT ZO GEMAKKELIJK

Van uw pand een intelligente omgeving maken. Dit levert u een gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid op. Jaloezieën, licht, verwarming, airco en zelfs deurcommunicatie zijn met een druk op de knop al te bedienen. Alle functies zijn bereikbaar met een slimme wandschakelaar, een tablet of smartphone. Vanaf iedere plek in uw pand (en zelfs overal ter wereld) kunt u de sfeer en situatie aan uw persoonlijke wensen aanpassen.

ONTHAASTEN IS DE TREND

In onze snelle wereld wordt comfort steeds belangrijker voor mensen. Daarom wordt ook de gebouwbesturing belangrijker. Een lichtscène start met één druk op de knop. En ontwaken wordt extra aangenaam door vanuit bed de jaloezieën te openen en de verwarming en radio alvast in te schakelen. De eenvoudigste manier om alles uit te schakelen is de alles-uit-knop.

Deze is bijzonder praktisch bij het verlaten van uw pand, omdat hiermee alle aangesloten apparaten in alle vertrekken tegelijkertijd worden uitgeschakeld. Daarnaast heeft u altijd de keuze om programma’s te gebruiken of om functies individueel te schakelen. Bovendien zijn persoonlijke wensen gemakkelijk programmeerbaar in het systeem. Comfort is hiermee geen luxe meer.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit product?
Klik dan hier voor contact.

Aansluiting op de toekomst!